Despre noi

Agentia NEW MEDIA CASTING detine o experienta de 10 ani pe piata, ceea ce oferă o bogăție de cunoștințe și înțelegere pentru a satisface nevoile și cerințele clienților săi. Ei au muncit din greu pentru a dezvolta și menține relații de succes, pe termen lung, construite pe onestitate, încredere și respect. Clienții vor găsi cerințele individuale îndeplinite în fiecare caz, indiferent de scară sau de complexitate, cu scopul de a fi preferată agenția de publicitate.


Noii membri sunt întotdeauna bineveniți, indiferent de trecut, experiență, credință sau naționalitate; ne propunem să oferim oportunități deosebite de a vă dezvolta cariera în teatru și film, într-o atmosferă prietenoasă .


Echipa se mândrește cu cunoașterea personală a talentelor pe care le reprezintă și, prin urmare, cu rapiditatea de a oferi cei mai buni candidați pentru a se potrivi în mod eficient oricărui brief. Ei lucrează cu o selecție largă de modele și actori de la copii pana la varstnici.


Va punem la dispozitie numeroase tipologii de persoane

Indiferent ca sunteti in cautarea unui actor, model, afro, asiatic sau alta tipologie – NOI detinem cea mai variata baza de date pe care o putem pune la dispozitia clientilor oricand si la orice ora!

Baza noastra de date este foarte bine conturata si selectionata pe fiecare categorie in parte, astfel incat clientii sa-si aleaga foarte repede tipologia pe care o cauta.

Suntem in permanenta cautare de persoane noi si ne updatam baza de date zilnic cu fotografii de casting recente si prezentari video realizate in studioul nostru.

Impartasim din experientele si relatiile noastre

Relatiile noastre ofera o legatura valoroasa intre tipologia de personaj dorita si proiectul pentru care este selectata. Am petrecut ani de zile construind relatii atat intre angajati-colaboratori/interpreti, cat si intre angajati – clienti facand mereu ceea ce facem si venind de fiecare data cu noutati lasandu-I pe clienti si colaboratori sa beneficieze de experienta noastra.

SUPORT 24/7

New Media Casting isi sprijina clientii oricand au nevoie. Setarea noastra este conceputa pentru a gestiona toate situatiile de urgenta cu ajutorul unei linii telefonice 24/7 si accesul la sute de tipologii de persoane care sunt gata sa colaboreze oricand.

Dumneavoastra sunteti clientul nostru!

Treaba noastra merge mult dincolo de simpla alegere a unei persoane conform brief-ului. Intelegem importanta gasirii tipologiei “corecte” prin oferirea posibilitatii de a alege de fiecare data, obiectivul nostru fiind mereu cel de a va oferi optiuni care se potrivesc cel mai bine cu brief-ul dvs de casting si sa va satisfaca bugetul.

Noi ii ajutam pe artisti sa-si gaseasca rolurile si profesionistii din industrie isi gasesc cele mai mari talente pentru productiile lor.

Cu noi economisiti timp si bani!

Colaborarea cu noi este mult mai accesibila decat credeti!

Sa fim cinstiti, oricine poate accesa internetul pentru informatii, dar este nevoie de experienta, creativitate si o ampla baza de date pentru a gasi acea tipologie mult cautata. Stiind cine sa ceara, ce sa ceara, cum sa ceara si cand sa o ceara economisiti un timp foarte pretios. Este de datoria noastra sa stim si sa va ajutam sa gasiti tipologiile de persoane pe care le cautati. Cele mai multe agentii de casting au bugete stricte, insa noi putem sa ne “modelam” de fiecare data in functie de fiecare proiect in parte, drepturi de utilizare, perioada de difuzare etc. Adevarul este ca o colaborare cu noi va economisi timp si va va costa mai putin!

Daca sunteti interesati sa colaboram, va rugam sa vizitati pagina “INSCRIERE” , daca sunteti client/producator/agentie de publicitate si aveti nevoie de ajutor pentru realizarea unui casting va rugam sa contactati Agentia la numarul de telefon 0724.975.393 pentru a discuta despre modul in care va putem ajuta

Contacteaza-ne